Tuotesarjat

 • Back On Track

  Rekisteröidyllä tuotemerkillä varustetut nivel- ja lihassuojat. Welltex-kankaaseen sulautettu keramiikka heijastaa ruumiinlämpöä takaisin infrapuna-aaltoina, joka lisää hyvinvointia suojan alaisella alueella. Lihakseen heijastuva lämpö vähentää lihasjännityksiä ja lisää verenkiertoa, jolloin palautuminen nopeutuu. Tuotteita löytyy ihmisten lisäksi koirille ja hevosille.
  Lisätietoja Back On Trackin sivuilla.

 • Beauty Wash

  Laadukkaiden ripsituotteiden valmistuttaja LashLovers Oy on kehittänyt ripsienpidennysten käyttäjille tehokkaan ja hellävaraisen Beauty Wash -puhdistusgeelin. Tuote on hajustamaton ja se on valmistettu Suomessa.

 • Caretech Diamond

  Ihon timanttihiontahoito, jossa ihon kuollut kerros poistetaan ja ihosta tulee puhdas ja sileä. Jo yhden hoitokerran jälkeen iho tuntuu pehmeämmältä, tasaisemmalta ja puhtaammalta. Säännöllisesti hoidettuna iho vaikuttaa nuorempana ja kirkkaampana.

 • Janssen Cosmetics

  Janssen Cosmetics -tuotteissa yhdistyvät farmakologian laatu ja turvallisuus sekä kosmeettisen ihonhoidon hemmottelevuus. Tuotelinjojen syvävaikutteiset aktiiviainekonseptit on kehitetty vastaamaan kunkin ihotyypin erityistarpeisiin - näin saadaan aikaiseksi näkyviä tuloksia.

 • Lady Lash Extensions

  Lady Lash Extensions -ripsipidennykset tuntuvat kevyiltä ja näyttävät luonnollisilta. Ripsipidennykset istutetaan yksittäin kiinni omiin ripsiisi. Ripset ovat kauniit ja helppohoitoiset.

 • LashLovers

  Kun haluat säväyttää näyttävillä ripsillä, valitse silloin LashLovers-volyymiripset, joiden avulla luonnonripsiin saadaan upeaa tuuheutta.

 • SHELLAC™ 14+ Day Nail Color

  Ammattilaisen tekemä kestolakkaus, joka kestää kauniin kiiltävänä 14+ päivää. SHELLAC™ on ohut ja joustava kuin kynsilakka, mutta suojaa kynsiä kuin geeli.

  SHELLAC™-lakkauksen yhteydessä kynnen pintaa ei viilata lainkaan. Lakkaus levitetään suoraan puhdistetulle kynnelle ja poistetaan hellävaraisesti liuottamalla vain viidessä minuutissa. SHELLAC™-lakkauksen yhteydessä kynnet eivät ohene eivätkä vaurioidu, vaan säilyttävät koko luonnollisen kauneutensa.

  SHELLAC™ on ammattilaiskäsittely, joka on saatavilla vain valtuutetuilta CND™-ammattilaisilta.

 • WellAware

  100% puhtaita luonnontuotteita. Valikoimaan kuuluvat mm. tyrni-, ruusunmarja- ja smoothierouheet. Makuina esim. granaattiomena, punajuuri, mango, pinaatti, ananas, karvaskurkku, tamarindi ja papaija.

 • Yumi™Lashes

  Yumi™Lashes -hoito korostaa silmiesi luonnollista kauneutta ainutlaatuisella ripsien kestotaivutuksella sekä kesto-väreillä. Tavallisen ripsipermanentin sijaan Yumi™Lashes taivuttaa ripsesi ylöspäin antaen ripsillesi pituutta, korkeutta ja volyymiä, saaden näin ripsesi näyttämään pidemmiltä ja tuuheammilta.

  Lisätietoja: yumilashes.fi.